Wie is wie

Op deze pagina stelt het team achter Aut & Out zich kort voor. Bij hen kun je steeds terecht met al je vragen. Op activiteiten kun je hen herkennen aan een Aut & Out badge met hierop het woord “TEAM” in het rood.

Kernteam

Avatar - Tom

Tom

Ik ben Tom, de labels aseksueel en aromantisch passen het best bij mij en ik ben initiatiefnemer achter Aut & Out.
Ik doe een aantal uiteenlopende taken zoals het opstellen van uitnodigingen, e-mailcommunicatie en communicatie met externe organisaties zoals Het Roze Huis en Çavaria. Ik vind dat er nood is aan een community voor en door ons, een plek waar mensen elkaar kunnen ondersteunen, vrienden kunnen maken, voor zichtbaarheid kunnen zorgen en gewoon ook plezier maken.

Avatar - Caro

Caro

Ik ben Caro, nonbinair en queer, en (bijna) sinds het begin bij Aut & Out betrokken, onder het motto “als je niet kunt vinden wat je zoekt, maak het dan zelf”. In dit geval: een community die open-minded is en elkaar kan ondersteunen met begrip en respect voor voorkeuren en eigenaardigheden, zonder te oordelen.
Ik hou me vooral achter de schermen bezig met het uitwerken van activiteiten, grafisch ontwerp, onze website, onze Discordserver, en allerlei technische zaken. Tijdens activiteiten help ik het verloop en de gesprekken in goede banen te leiden.

Avatar - Robin

Robin

Hallo, ik ben Robin, thirty-something uit de Rupelstreek. Nog wat zoekende welke term het best bij me past, maar nonbinair, genderfluïde en queer maken het meeste kans. Aut & Out is voor mij de plek die me fantastisch geholpen heeft met mijn plaats in het leven te vinden, en ik hou me er vooral bezig met de activiteiten in het Roze Huis mee te begeleiden en spring verder bij in de groep waar ik kan. Je vindt mij één of meerdere keren per week ergens in of onder water. Of al wandelend met de vrienden natuurlijk.

Avatar - Annelies

Annelies

Hoi hoi, ik ben Annelies. Een lesbische dertiger met autisme die je kan herkennen aan het krullende haar, de donkere ogen en de witte lok haar. Empowerment, solidariteit en de kracht van diversiteit zijn mijn stokpaardjes. Ik vind het dus zeer belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en de ruimte krijgt om actief deel te nemen in de vorm die men zelf wil. Het lukt me meestal goed om misverstanden uit te klaren en moeilijke dingen op een toegankelijke manier uit te leggen. Mijn takenpakket bestaat vooral uit het begeleiden van de online Discord-gesprekken op zaterdag en tijdens onze meetings in Antwerpen de structuur en de omkadering wat in de gaten houden om de activiteiten mee in goede banen leiden.

Avatar - Eva

Eva

Hi, ik ben Eva. Ik draag meestal iets in mijn lievelingskleur turkoois, zo kan je me gemakkelijk herkennen. Bij Aut & Out vond ik eindelijk waar ik al die tijd naar gezocht had: een veilige haven van gelijkgestemden. Ik ben een praat waterval, ik zet in op de auti-sterktes en positief denken. Als sociale media genie verzorg ik de externe communicatie en daarnaast werk ik dolgraag als gedreven onthaler leuke en laagdrempelige activiteiten of projecten uit.


Ondersteunende vrijwilligers

Avatar - Denis

Denis

Ik ben Denis, dertiger wonende in Antwerpen.
Ik ben homo, sinds 2019 ongeveer uit de kast en datzelfde jaar ook voor de eerste keer naar de Antwerp pride geweest.
Veel geluk in de liefde heb ik nog niet gehad, maar ik wil wel graag mijn prins op het witte paard ontmoeten. 
Hobby’s zijn gamen, muziek luisteren en met een vriend weggaan.


Jij?

Vind je Aut & Out een tof initiatief en heb je zin om hieraan mee te werken? Dat kan zeker!
Lees er hier meer over.


Avatars gemaakt met de picrew avatar maker van Mischa Makówka.