Trooper – Stappenplan

Stap 1

Surf naar: https://www.trooper.be/autenout
Je krijgt deze pagina te zien:


Stap 2

Ga naar het zoekveld bij “SHOP HIER VOOR AUT & OUT” en begin de naam van de webshop die je wil gebruiken in te tikken.

Terwijl je tikt toont Trooper alle shops waarmee ze samenwerken. Zie je de shop waar je wil winkelen? Klik die aan en ga verder met stap 3. Verschijnen er te veel shops? Blijf verder tikken en het aantal getoonde shops zal verminderen.
Zo ziet het scherm er uit als er nog maar 1 shop overeenkomt met je zoekterm:

Werkt je favoriete web shop niet samen met Trooper, dan zal je op een bepaald ogenblik “Niets gevonden” zien staan, zoals hieronder. Op dat ogenblik kan je zoeken naar een alternatieve shop als je ons echt wil steunen, of je kan ervoor kiezen om toch bij jouw shop aan te kopen door direct naar hun webadres te gaan.  Aut & Out krijgt geen bijdrage, maar we zijn blij dat je aan ons gedacht hebt.


Stap 3

Na de selectie van je webshop krijg je een scherm te zien waar je je gegevens kunt invullen.
Trooper geeft duidelijk aan wat er gebeurt als je je gegevens achterlaat. Maar het enige wat je moet doen isl op de “Klik door naar…” te klikken. Trooper stuurt je dan door naar de webshop die je gekozen hebt. 


Stap 4

Shop op je webshop zoals je normaal zou doen. De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.


Goed om te weten

De keuze om via Trooper aan te kopen ligt geheel en al bij jou. Is je webshop niet opgenomen in het lijstje van webshops die samenwerken met Trooper of heb je twijfels of je al dan niet meer moet betalen als je via Trooper aankoopt, shop dan gerust via het gewone adres van je webshop zonder langs Trooper te gaan. We danken je alvast om aan ons gedacht te hebben.

Trooper raadt aan om geen adblockers of privacy plugins te gebruiken. Wil je die toch gebruiken, dan bestaat de kans dat we geen bijdrage krijgen. Is dat erg? Nee, we danken je alvast om aan ons gedacht te hebben.