Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Bijeenkomst oktober: Autismevriendelijke interieurinrichting

Het Roze Huis (1) Draakplaats 1, Antwerpen

Sofie Pauwels van HUS design komt een workshop geven over autismevriendelijke interieurinrichting. Een autismeonvriendelijke leefomgeving (thuis/school/werk) kan moeilijkheden opleveren: bv. te veel sensorische prikkels, een onoverzichtelijke omgeving, te veel spullen, enz. Door de omgeving autismevriendelijk te maken kan er gezorgd worden voor basisrust in de leefomgeving, soms met slechts kleine aanpassingen aan het interieur. Als Lees verder "Bijeenkomst oktober: Autismevriendelijke interieurinrichting"

Online babbel oktober

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel oktober"

Bijeenkomst november: Vrije tijd

Het Roze Huis (1) Draakplaats 1, Antwerpen

We gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over vrije tijd. Wat is voor jou vrije tijd? Hoe vul jij je vrije tijd in? Welke hobby's en interesses heb je? Denk en praat mee! Er zal gewerkt worden met een gespreksleidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te Lees verder "Bijeenkomst november: Vrije tijd"

Online babbel november

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel november"

GEANNULEERD – Bijeenkomst december (buiten): Wandeling Kalmthoutse Heide

Middelheimpark Middelheimlaan 52, Antwerpen

Sorry iedereen, vanwege de zeer slechte weersvoorspelling voor zaterdag gaan we toch niet wandelen... De online activiteit gaat wel nog steeds door. We gaan samen wandelen op de Kalmthoutse Heide. We verzamelen aan het station van Heide (let op: NIET het station van Kalmthout!) en trekken vanaf daar de natuur in. We zullen de activiteit Lees verder "GEANNULEERD – Bijeenkomst december (buiten): Wandeling Kalmthoutse Heide"

GEANNULEERD – ZIE ALTERNATIEVEN! Bijeenkomst december: Winter get-together

Het Roze Huis (1) Draakplaats 1, Antwerpen

BELANGRIJKE WIJZIGING: Gezien de huidige situatie gaat de get-together niet door in het Roze Huis. Maar niet getreurd, we voorzien niet 1 maar zelfs 2 alternatieven! Buitenactiviteit: Wandeling Kalmthoutse HeideOnline activiteit: Babbel & Spelletjes In deze donkere wintermaand maken we het samen gezellig! Wij zorgen voor wat entertainment in de vorm van gezelschapsspelletjes, lego & Lees verder "GEANNULEERD – ZIE ALTERNATIEVEN! Bijeenkomst december: Winter get-together"

Bijeenkomst december (online): Babbel & Spelletjes

Middelheimpark Middelheimlaan 52, Antwerpen

We komen samen voor een online get-together. We kunnen gezellig babbelen, spelletjes spelen, leuke filmpjes met elkaar delen enzovoorts, waar jullie zelf zin in hebben! :) We spreken af in het "babbelen (bellen/voice call)" kanaal op de Aut & Out Discord server. Qua gratis online spelletjes kennen we alvast de volgende mogelijkheden: skribbl.io: teken en Lees verder "Bijeenkomst december (online): Babbel & Spelletjes"

Online babbel december

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel december"

Bijeenkomst januari: Initiatie Roleplaying (RPG)

Het Roze Huis (1) Draakplaats 1, Antwerpen

Tijdens deze activiteit doen we een initiatie "roleplaying". We gaan tabletop roleplaying games (RPGs) zoals Dungeons & Dragons (D&D) spelen. We spelen in kleine groepjes met verschillende spelleiders. Voorafgaande kennis is niet nodig, we gaan de zaken zo simpel mogelijk houden. Als je dit ooit al eens wilde proberen maar het kwam er niet van, Lees verder "Bijeenkomst januari: Initiatie Roleplaying (RPG)"

Online babbel januari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel januari"