Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Bijeenkomst januari: Vrije Tijd

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen, Belgium

We gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over vrije tijd. Wat is voor jou vrije tijd? Hoe vul jij je vrije tijd in? Welke hobby’s en interesses heb je? Denk en praat mee! Er zal gewerkt worden met een gespreksleidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te Lees verder "Bijeenkomst januari: Vrije Tijd"

Online babbel januari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel januari"

Bijeenkomst Gent januari: Bordspellen

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent, Belgium

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Er wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Inschrijven is NIET nodig. Praktisch PRIJS: De activiteit Lees verder "Bijeenkomst Gent januari: Bordspellen"

Bijeenkomst februari: Workshop Queer & Neurodivers door KLIQ

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen, Belgium

KLIQ komt een workshop geven over het kruispunt van queer en neurodiversiteit. Veel neurodivergente personen maken deel uit van de LGBTI+ gemeenschap. Maar wat betekent het om zowel neurodivergent als LGBTI+ te zijn? Hoe beïnvloeden deze aspecten van je identiteit elkaar? Moet je nu dubbel uit de kast komen? En waar ontmoet je anderen die dit Lees verder "Bijeenkomst februari: Workshop Queer & Neurodivers door KLIQ"

Online babbel februari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel februari"

Bijeenkomst Gent februari: Bordspellen

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent, Belgium

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Er wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Inschrijven is NIET nodig. Praktisch PRIJS: De activiteit Lees verder "Bijeenkomst Gent februari: Bordspellen"

Bijeenkomst maart: Zintuiglijke Verwerking & Stimming

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen, Belgium

We gaan in groepjes praten over zintuiglijke verwerking en stimming, aan de hand van een gespreksleidraad. Tijdens deze bijeenkomst delen we tips met mekaar hoe we met zintuigelijke onder- en overprikkeling omgaan. Het raakvlak met gender(expressie) kan eveneens besproken worden. Stimming (het maken van repetitieve bewegingen of geluiden) zal ook aan bod komen. Je mag Lees verder "Bijeenkomst maart: Zintuiglijke Verwerking & Stimming"

Online babbel maart

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel maart"

Bijeenkomst Gent maart: Communicatie & Interactie

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent, Belgium

We gaan in groepjes praten over wat communicatie en sociale interactie betekenen voor jullie. Zaken die aan bod kunnen komen zijn onder andere: De volledige gespreksleidraad kun je alvast hier vinden. Er wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Lees verder "Bijeenkomst Gent maart: Communicatie & Interactie"

Bijeenkomst april (op 30/03): T-Day

Campus Oude Gevangenis UHasselt Martelarenlaan 42, Hasselt, Belgium

Op 30 maart zal Aut & Out aanwezig zijn op de 11de editie van T-Day in Hasselt. T-Day is dé jaarlijkse trefdag voor genderdiverse personen en hun omgeving en wordt georganiseerd door çavaria. Er zijn dan allerlei workshops en interessante activiteiten om aan deel te nemen. Het volledige programma vind je op https://cavaria.be/t-day-2024. Doorlopend is Lees verder "Bijeenkomst april (op 30/03): T-Day"