Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Online babbel augustus

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel augustus"

Bijeenkomst september: Workshop Genderdiversiteit door Senne Misplon

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

Senne Misplon komt een workshop geven over genderdiversiteit en transgender zijn. Senne is trans man en professioneel bezig met het geven van lezingen en vormingen rond gender- en seksuele diversiteit. Om het Q&A-gedeelte (vraag-en-antwoordgedeelte) van de workshop goed te kunnen voorbereiden, kun je als je dat wilt op voorhand je vragen doorgeven via deze link. Lees verder "Bijeenkomst september: Workshop Genderdiversiteit door Senne Misplon"

Online babbel september

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel september"

Bijeenkomst oktober: Yoga & Mindfulness

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

(UPDATE 15/09) BELANGRIJKE WIJZIGING: Deze activiteit is verplaatst naar 1 oktober (in plaats van 5 november). Deze activiteit omvat een sessie yoga (1u), met aansluitend een mindful meditatie (30 min) en ten slotte een Q&A sessie, alles gegeven door ervaren professional Silvana. Tijdens de 1u yoga sessie werken we aan ontspanning, ademhaling en een goede Lees verder "Bijeenkomst oktober: Yoga & Mindfulness"

Online babbel oktober

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel oktober"

Bijeenkomst november: Zintuiglijke Verwerking & Stimming

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

(UPDATE 15/09) BELANGRIJKE WIJZIGING: Deze activiteit is verplaatst naar 5 november (in plaats van 1 oktober). We gaan in groepjes praten over zintuiglijke verwerking en stimming, aan de hand van een gespreksleidraad. Tijdens deze bijeenkomst delen we tips met mekaar hoe we met zintuigelijke onder- en overprikkeling omgaan. Het raakvlak met gender(expressie) kan eveneens besproken Lees verder "Bijeenkomst november: Zintuiglijke Verwerking & Stimming"

Online babbel november

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel november"

Bordspellen te Gent

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent

Aut & Out komt naar Gent! We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Wegens het beperkte aantal vrijwilligers die deze activiteit trekt wordt sterk aangeraden om hier te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Lees verder "Bordspellen te Gent"

Bijeenkomst december: Winter Get-together

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

UPDATE 16/11: LET OP! Het tijdstip van de activiteit is gewijzigd naar 10:00-13:00 (in plaats van 14:00-17:00). Door omstandigheden moeten we de activiteit vervroegen, onze excuses hiervoor. In deze donkere wintermaand maken we het samen gezellig! Wij zorgen voor wat entertainment in de vorm van gezelschapsspelletjes, lego & stim toys om mee te prutsen, en Lees verder "Bijeenkomst december: Winter Get-together"