Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Bijeenkomst februari: Vriendschap

Het Roze Huis (1) Draakplaats 1, Antwerpen

We gaan in kleine groepjes online met elkaar in gesprek over vriendschap. Wat betekent vriendschap voor je? Hoe maak je nieuwe vrienden? Hoe gaan vrienden met elkaar om? Denk en praat mee! Er zal gewerkt worden met een gespreksleidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te brengen. De gespreksleidraad kun Lees verder "Bijeenkomst februari: Vriendschap"

Online babbel februari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel februari"

Bijeenkomst maart: Bezoek Fotomuseum Antwerpen

We bezoeken samen het Fotomuseum te Antwerpen (FOMU). We gaan de uitgebreide collectie van fotobeelden, apparatuur en fotoboeken in groep bezichtigen. In het bijzonder interessant is de huidige tentoonstelling "Masculinities", die gaat over hoe mannelijkheid wordt ervaren, uitgedragen en gevormd. Onderwerpen die onder meer aan bod komen in de tentoonstelling zijn queer identiteit, macht en Lees verder "Bijeenkomst maart: Bezoek Fotomuseum Antwerpen"

Online babbel maart

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel maart"

Online babbel april

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel april"

Bijeenkomst mei: Zwerfvuil wandeling

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

We gaan een wandeling doen door Antwerpen waarbij we zwerfvuil opruimen, een combinatie van wandelen, praten en een goed doel. Het nodige materiaal is ter plaatse voorzien: grijpers, handschoenen en afvalzakken. Als je zelf een grijper en/of handschoenen hebt mag je deze uiteraard meebrengen. We starten en eindigen de wandeling bij Buurthuis Unik, en we Lees verder "Bijeenkomst mei: Zwerfvuil wandeling"

Bijeenkomst juni: Workshop Manipulatie

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

We gaan een workshop manipulatie doen. We geven een presentatie waarin we het hebben over de theoretische en praktische uitleg van manipulatie met een aantal praktische voorbeelden. Tijdens de presentatie gaan we het ook hebben over hoe we met manipulatie kunnen omgaan, met veel aandacht voor mentale weerbaarheid en welzijn. Er zijn ook een aantal Lees verder "Bijeenkomst juni: Workshop Manipulatie"

Online babbel juni

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel juni"