Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Online babbel december

Update 8/12: Vanwege een uitzonderlijke samenloop van omstandigheden zal de online babbel van 17/12 geen officiële activiteit zijn, aangezien niemand van het kernteam aanwezig kan zijn. Niet getreurd, wij twijfelen er niet aan dat jullie er zelf een gezellige online babbelavond van kunnen maken ;) Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per Lees verder "Online babbel december"

Bordspellen te Gent – December

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent

Aut & Out komt naar Gent! We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Wegens het beperkte aantal vrijwilligers die deze activiteit trekt wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er Lees verder "Bordspellen te Gent – December"

Bijeenkomst januari: Speed-friending

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

Tijdens deze activiteit leren we elkaar wat beter kennen via korte 1-op-1 gesprekken. Je krijgt de kans om met zoveel mogelijk aanwezigen een gesprekje te voeren, op een georganiseerde manier. De nadruk ligt op mensen ontmoeten en elkaar beter leren kennen op een gezellige manier, zonder verwachting dat daaruit enige (romantische) relatie ontstaat. Daarom noemen Lees verder "Bijeenkomst januari: Speed-friending"

Bordspellen te Gent – Januari

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Wegens het beperkte aantal vrijwilligers die deze activiteit trekt wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Lees verder "Bordspellen te Gent – Januari"

Online babbel januari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel januari"

Bijeenkomst februari: Workshop Seksuele Diversiteit door KLIQ

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

KLIQ komt een workshop geven over seksuele diversiteit. In deze vorming gaan we wat dieper in op de aantrekkingskant van de genderkoek. Hierna zullen we specifiek aandacht besteden aan enerzijds aseksualiteit en anderzijds aromantiek. We zullen kijken naar wat deze seksuele oriëntaties inhouden en welke thema’s hieraan verbonden zijn. Het zal een interactieve en visuele Lees verder "Bijeenkomst februari: Workshop Seksuele Diversiteit door KLIQ"

Online babbel februari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel februari"

Bijeenkomst maart: Vaste Relaties

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

We gaan in kleine groepjes praten over vaste relaties. We gaan het hebben over of je op zoek bent naar een vaste relatie en hoe die er dan zou uitzien. Ook wat je belangrijk vindt in een relatie, welke waarden belangrijk zijn, en hoe intimiteit werkt komen aan bod. We kunnen ook bespreken hoe je Lees verder "Bijeenkomst maart: Vaste Relaties"

Online babbel maart

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel maart"

Bijeenkomst Gent maart: Bordspellen

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Wegens het beperkte aantal vrijwilligers die deze activiteit trekt wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Lees verder "Bijeenkomst Gent maart: Bordspellen"