Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Bijeenkomst Gent december: Bordspellen

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Er wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Inschrijven is NIET nodig. Praktisch PRIJS: De activiteit Lees verder "Bijeenkomst Gent december: Bordspellen"

Online babbel december

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel december"

Bijeenkomst januari: Vrije Tijd

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

We gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over vrije tijd. Wat is voor jou vrije tijd? Hoe vul jij je vrije tijd in? Welke hobby’s en interesses heb je? Denk en praat mee! Er zal gewerkt worden met een gespreksleidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te Lees verder "Bijeenkomst januari: Vrije Tijd"