Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Online babbel augustus

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel augustus"

Bijeenkomst september: Workshop Genderdiversiteit door Senne Misplon

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

Senne Misplon komt een workshop geven over genderdiversiteit en transgender zijn. Senne is trans man en professioneel bezig met het geven van lezingen en vormingen rond gender- en seksuele diversiteit. Om het Q&A-gedeelte (vraag-en-antwoordgedeelte) van de workshop goed te kunnen voorbereiden, kun je als je dat wilt op voorhand je vragen doorgeven via deze link. Lees verder "Bijeenkomst september: Workshop Genderdiversiteit door Senne Misplon"

Online babbel september

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van de voice channel om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in de Aut Lees verder "Online babbel september"