Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Online babbel december

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel december"

Bijeenkomst januari: Speed-friending

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

Tijdens deze activiteit leren we elkaar wat beter kennen via korte 1-op-1 gesprekken. Je krijgt de kans om met zoveel mogelijk aanwezigen een gesprekje te voeren, op een georganiseerde manier. De nadruk ligt op mensen ontmoeten en elkaar beter leren kennen op een gezellige manier, zonder verwachting dat daaruit enige (romantische) relatie ontstaat. Daarom noemen Lees verder "Bijeenkomst januari: Speed-friending"

Online babbel januari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel januari"

Online babbel februari

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel februari"