Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Online babbel april

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel april"

Bijeenkomst Gent april: Bordspellen

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent, Belgium

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Er wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Inschrijven is NIET nodig. Praktisch PRIJS: De activiteit Lees verder "Bijeenkomst Gent april: Bordspellen"

Bijeenkomst mei: Zwerfvuilwandeling

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen, Belgium

We gaan een wandeling doen door een klein deel van Antwerpen waarbij we zwerfvuil opruimen. Deze activiteit is dus een combinatie van wandelen, babbelen en bijdragen aan een goed doel. Het nodige materiaal is ter plaatse voorzien: grijpers, handschoenen, afvalzakken en fluohesjes. Als je zelf een grijper, handschoenen of ander materiaal hebt, mag je deze Lees verder "Bijeenkomst mei: Zwerfvuilwandeling"

Online babbel mei

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel mei"