Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Bijeenkomst juni: Alles over werk

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

We gaan in kleine groepjes praten over werk of dagbesteding. Zaken die aan bod kunnen komen zijn onder andere: De volledige gespreksleidraad kun je alvast hier vinden. We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een Lees verder "Bijeenkomst juni: Alles over werk"

Online babbel juni

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden ;) Lees verder "Online babbel juni"

Bijeenkomst Gent juni: Bordspellen

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) Groot Begijnhof 14, Gent

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook! Wegens het beperkte aantal vrijwilligers die deze activiteit trekt wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit. Inschrijven Lees verder "Bijeenkomst Gent juni: Bordspellen"

Bijeenkomst juli: Autiqueer Café

Buurthuis Unik Fransenplaats 1, Antwerpen

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor wat entertainment in de vorm van gezelschapsspellen & lego. Zelf iets meebrengen om te doen (bv. een spel) mag zeker ook! Het zal wat minder volgens een vaste structuur verlopen dan gewoonlijk, iedereen kan zelf kiezen waar men zich het liefst mee bezighoudt. Bij goed Lees verder "Bijeenkomst juli: Autiqueer Café"