Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online babbel mei – Eurovisie Songfestival

14 mei 2022 @ 20:30 23:00

Op 14 mei is het ’s avonds de finale van het Eurovisie Songfestival, en dat willen we niet missen! Vandaar deze speciale editie van de online babbel. Net als vorig jaar maken we het tijdens de uitzending samen gezellig in het babbelkanaal op Discord. Normaal zijn er livestreams die gratis online te bekijken zijn, we zullen hiervan de links delen voor degenen die geen TV hebben.

Let op, we starten om 20:30, een uur later dan normaal! Het songfestival begint om 21:00.

Praktisch

In de chat: zoek links in de channel lijst naar “Events”, hieronder staat een channel “📢 eurosong-babbel”: als je hierop klikt kun je inbellen. Het gekoppelde kanaal voor getypte chat is #eurosong-chat.

Om in te bellen heb je een microfoon en speakers (of een headset) nodig op het toestel dat je hiervoor gebruikt. De meeste laptops en smartphones hebben dit. Bij twijfel, gewoon proberen! 😉 Als je dat liever doet is het ook perfect mogelijk om enkel mee te luisteren en via getypte chat deel te nemen aan het gesprek (en niet via microfoon).

Hulp/informatie vragen kan in het #algemene-chat kanaal of via bericht aan een teamlid, deze vind je bovenaan de lijst met gebruikers (rechtsboven).