Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online babbel februari

17 februari @ 19:30 22:00

Momenteel organiseren we nog één online gesprek met gespreksbegeleiding per maand. Op andere momenten zijn jullie zeker ook welkom om gebruik te maken van het spraakkanaal om samen te babbelen, ook zonder begeleiding! Hiervoor kun je gebruik maken van de @Spontane Babbel rol (zie kanaal #opties-instellen). We vertrouwen erop dat jullie het gezellig houden 😉

Ons online babbelmoment gaat door op zaterdagavond vanaf 19u30 in het Aut & Out chat spraakkanaal. Later komen is ook prima, maar dan mis je waarschijnlijk wel het introductierondje. We zullen het in eerste instantie hebben over onderwerpen die jullie zelf aanbrengen. Bv. zijn er dingen waar je mee zit, dingen waarover je graag anderen hun mening eens wilt horen, dingen waar je nieuwsgierig naar bent, enzovoorts. Als we hier zin in hebben kunnen we ook een (online) spelletje spelen of een filmpje kijken of iets dergelijks, suggesties hiervoor zijn zeker welkom!

Praktisch

In de chat: zoek links in de kanalenlijst naar “Voice call (bellen)”, hieronder staat een kanaal “babbelen”: als je hierop klikt kun je inbellen. Het gekoppelde kanaal voor getypte chat is #tekst-tijdens-bellen.

Om in te bellen heb je een microfoon en speakers (of een headset) nodig op het toestel dat je hiervoor gebruikt. De meeste laptops en smartphones hebben dit. Bij twijfel, gewoon proberen! 😉 Als je dat liever doet is het ook perfect mogelijk om enkel mee te luisteren en via getypte chat deel te nemen aan het gesprek (en niet via microfoon).

Hulp/informatie vragen kan in het #algemene-chat kanaal of via bericht aan een teamlid, deze vind je bovenaan de lijst met gebruikers (rechtsboven).