Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst september: Vriendschap

4 september 2021 @ 14:00 17:00

We gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over vriendschap. Wat betekent vriendschap voor je? Hoe maak je nieuwe vrienden? Hoe gaan vrienden met elkaar om? Denk en praat mee!

Er zal gewerkt worden met een gespreksleidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te brengen. De gespreksleidraad kun je hier terugvinden, zodat je deze indien gewenst op voorhand kunt bekijken.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Coronamaatregelen & veiligheid

De activiteit gaat door in het Roze Huis in Antwerpen, en de hier geldende coronamaatregelen zullen gevolgd worden. Up-to-date informatie hierover kun je vinden op https://www.hetrozehuis.be/nl/verhuur/.
In het kort (gewijzigd op 1 september):

  • We houden afstand van elkaar (1,5 meter).
  • Mondmaskers zijn verplicht wanneer je rondloopt, maar mogen tijdens de activiteit af wanneer je zit en afstand bewaart.
  • De contactgegevens van alle aanwezigen worden genoteerd.
  • De zaal wordt tijdens de activiteit verlucht.

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 3 september, 12u00.
Er is een limiet van het aantal aanwezigen, i.v.m. de coronamaatregelen.

Praktisch

De activiteit is gratis.

Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank kun je zelf meebrengen of kopen bij café Den Draak (beneden in hetzelfde gebouw).

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt via een trap direct naar de zalen (eerste en tweede verdieping) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zalen waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk (geen lift, enkel trappen).

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie