Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst september: Mindfulness

5 september 2020 @ 14:00 16:00

UPDATE 28/08: Goed nieuws, deze activiteit gaat door zoals gepland! Om alles veilig te laten verlopen houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. Praktisch betekent dit:

  • Breng een mondmasker mee en draag dit in de gangen en terwijl je rondloopt. Tijdens de activiteit zelf zullen we op 1,5m van elkaar zitten, en mag het mondmasker af.
  • We houden afstand van elkaar.
  • Op de trap verlenen we voorrang aan de persoon die van boven komt.
  • Er zal gevraagd worden om je contactinformatie achter te laten (volledige naam, telefoonnummer en/of email). Breng liefst zelf een pen mee om dit te noteren.

Nog een paar praktische zaken i.v.m. de activiteit zelf:

  • Kom zeker op tijd! Binnenkomen tot 14:15 is nog acceptabel, maar a.u.b. niet later dan dat, vanwege de aard van de activiteit.
  • De sessie mindfulness kan perfect al zittend op een stoel gevolgd worden. Als je je comfortabeler voelt op een matje, mag je dit zeker meebrengen.

We houden een sessie mindfulness, dat wil zeggen dat we gaan proberen in het huidige moment aanwezig te zijn en alle ervaringen zoals emoties, prikkels en lichamelijke gewaarwordingen te observeren. Dit heeft een positieve invloed op stemming, concentratie en stress. Deze sessie wordt gegeven door een ervaren mindfulness coach. De sessie is interactief, voor degenen die dat willen kan er gepraat worden
over verwachtingen en ervaringen.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Praktisch

De activiteit is gratis, een drankje tijdens de activiteit kost €1.

Inschrijven is niet noodzakelijk.

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt direct naar de zaal (tweede verdieping) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zaal waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Coronamaatregelen & veiligheid

  • Breng een rugzak of klein zakje mee om je mondmasker veilig in op te bergen, laat het niet rond je nek hangen en leg het niet op tafel.
  • Een veilige afstand houden van elkaar is ieders individuele taak en verantwoordelijkheid. Wij gaan je daar dus niet voortdurend op wijzen, tenzij je dit echt systematisch niet zou doen. Voel je je onveilig omdat iemand te dicht bij jou zit? Spreek die dan even vriendelijk aan, meestal is dit echt niet slecht bedoeld maar vergeet men het gewoon eventjes.