Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst oktober: Deel je passie

7 oktober 2023 @ 14:00 17:00

Deze activiteit staat volledig in het teken van jullie interesses! Praat je graag over je interesse(s)? Wil je graag tonen wat voor dingen je maakt of verzamelt? Of vind je het gewoon heerlijk om te luisteren naar mensen die vertellen over hun passie? Deze activiteit is er voor jou!

Voor iedereen is er een plekje voorzien om te zitten en wat spullen te tonen, breng dus zeker je hobbygerief, je creaties, informatie, … mee. Dit kun je zo bescheiden of zo uitgebreid zien als je zelf wilt (maar hou de beperkte ruimte in gedachten). Je mag ook gerust rond meerdere interesses zaken meebrengen. Een paar voorbeelden:

  • gespecialiseerd materiaal voor je hobby
  • een creatief portfolio
  • een laptop om digitaal dingen te tonen
  • gewoon een foto van je huisdier waar je graag over babbelt

Voor de duidelijkheid: je hoeft niets letterlijk uit te delen aan anderen, je kunt je spullen achteraf gewoon terug mee naar huis nemen.

Er zijn 3 ruimtes beschikbaar waarover iedereen verdeeld wordt (2 op het gelijkvloers, 1 boven via een trap). Tijdens de activiteit krijgt eerst iedereen van ruimte A de mogelijkheid om in ruimtes B & C te gaan rondkijken. Daarna mag iedereen van ruimte B in ruimtes A & C gaan kijken, enzovoorts. We sluiten af met een informeel deel waarin je zelf kunt kiezen wat je graag wilt doen (rondlopen, blijven zitten, …).

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;))

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com, met vermelding “Inschrijven activiteit Antwerpen 7 oktober”.

Vermeld bij je inschrijving indien mogelijk al wat jouw onderwerp(en) is/zijn, dan kunnen wij zorgen voor een goede verdeling van de ruimte.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 6 oktober, 12u00.
Als je je hebt ingeschreven maar je kunt toch niet komen, geen probleem! Laat ons dit dan weten via mail, zodat er indien mogelijk iemand anders in jouw plaats kan komen.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Drank mag je altijd zelf meebrengen. Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank is te verkrijgen voor €1,50/€2 per flesje, je kunt dit enkel cash en gepast betalen.

LOCATIE: Buurthuis Unik, Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen

De activiteit start in een zaaltje op het gelijkvloers. Je gaat eerst binnen door de toegangsdeur van het buurthuis (zie foto hieronder), dan kom je uit op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats. De zaaltjes op het gelijkvloers zijn rolstoeltoegankelijk, maar de zaal boven en het toilet helaas (nog) niet.

Buurthuis Unik

Fransenplaats 1
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
De toegangsdeur van het buurthuis staat aangeduid met een gele cirkel. Hier kun je binnengaan en kom je op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats.

Bereikbaarheid

Het adres is Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen. We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Antwerpen-Zuid ligt op 1 km afstand.

Bus 30 stopt aan de halte vlak voor het buurthuis (halte Antwerpen Fransenplaats), en deze stopt ook aan station Antwerpen-Zuid.

De dichtsbijzijnde tramhaltes zijn Antwerpen Broedermin (tram 10), Antwerpen Zuid (tram 4 & 10), Antwerpen Montigny (tram 1) en Antwerpen Markgravelei (tram 2 & 6).