Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst oktober: Autismevriendelijke interieurinrichting

2 oktober 2021 @ 14:00 17:00

Sofie Pauwels van HUS design komt een workshop geven over autismevriendelijke interieurinrichting.

Een autismeonvriendelijke leefomgeving (thuis/school/werk) kan moeilijkheden opleveren: bv. te veel sensorische prikkels, een onoverzichtelijke omgeving, te veel spullen, enz. Door de omgeving autismevriendelijk te maken kan er gezorgd worden voor basisrust in de leefomgeving, soms met slechts kleine aanpassingen aan het interieur.

Als je al concrete vragen hebt, mag je die alvast doormailen naar info@husdesign.be, zodat Sofie deze vragen op voorhand kan bekijken. Voor vragen tijdens de activiteit kan het ook handig zijn om foto’s van je interieur en/of een grondplan mee te nemen.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

NIEUW: Na feedback van jullie gaan we iets nieuws proberen, namelijk de activiteit afronden met een informeel napraatmoment. Van 16u30 tot 17u hebben jullie de mogelijkheid om gezellig na te babbelen, in dezelfde zaal als de activiteit. Voor toekomstige activiteiten bekijken we of het ook langer kan, bv. tot 18u, of op een andere locatie. Laat gerust jullie feedback horen!

Coronamaatregelen & veiligheid

De activiteit gaat door in het Roze Huis in Antwerpen, en de hier geldende coronamaatregelen zullen gevolgd worden. Up-to-date informatie hierover kun je vinden op https://www.hetrozehuis.be/nl/verhuur/.
In het kort (gewijzigd op 1 oktober):

  • We houden afstand van elkaar (1,5 meter).
  • Mondmaskers zijn niet langer verplicht.
  • De contactgegevens van alle aanwezigen worden genoteerd.
  • De zaal wordt tijdens de activiteit verlucht.

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober, 12u00.
Er is een limiet van het aantal aanwezigen, i.v.m. de coronamaatregelen.

Praktisch

De activiteit is gratis.

Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank kun je zelf meebrengen of kopen bij café Den Draak (beneden in hetzelfde gebouw).

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt via een trap direct naar de zaal (tweede verdieping, de zolder) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zaal waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk (geen lift, enkel trappen).

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie