Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst oktober: Vaste Relaties

3 oktober 2020 @ 14:00 17:00

We gaan in kleine groepjes praten over vaste relaties. We gaan het hebben over of je op zoek bent naar een vaste relatie en hoe die er dan zou uitzien. Ook wat je belangrijk vindt in een relatie, welke waarden belangrijk zijn, hoe intimiteit werkt komen aan bod. We kunnen ook bespreken hoe je een vaste partner kan vinden, bv. dating, sociale events, enz.

De volledige gespreksleidraad kun je alvast hier vinden.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Coronamaatregelen & veiligheid

  • Breng een mondmasker mee en draag dit in de gangen en terwijl je rondloopt. Tijdens de activiteit zelf zullen we op 1,5m van elkaar zitten, en mag het mondmasker af.
  • We houden afstand van elkaar.
  • Op de trap verlenen we voorrang aan de persoon die van boven komt.
  • Er zal gevraagd worden om je contactinformatie achter te laten (volledige naam, telefoonnummer en/of email). Breng liefst zelf een pen mee om dit te noteren.

Praktisch

De activiteit is gratis, een drankje tijdens de activiteit kost €1.

Inschrijven is niet noodzakelijk.

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt direct naar de zaal (eerste en/of tweede verdieping) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zaal waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie