Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst november: Vrije tijd

6 november 2021 @ 14:00 17:00

We gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over vrije tijd. Wat is voor jou vrije tijd? Hoe vul jij je vrije tijd in? Welke hobby’s en interesses heb je? Denk en praat mee!

Er zal gewerkt worden met een gespreksleidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te brengen. De gespreksleidraad kun je hier terugvinden, zodat je deze indien gewenst op voorhand kunt bekijken.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

De activiteit ronden we af met een informeel napraatmoment. Vanaf 16u30 hebben jullie de mogelijkheid om gezellig na te babbelen, in dezelfde zaal als de activiteit.

Coronamaatregelen & veiligheid

De activiteit gaat door in het Roze Huis in Antwerpen, en de hier geldende coronamaatregelen zullen gevolgd worden. Up-to-date informatie hierover kun je vinden op https://www.hetrozehuis.be/nl/verhuur/.
In het kort:

  • Vertoon je symptomen van ziekte of verkoudheid (bv. frequent hoesten of snotteren)? Blijf dan thuis (tenzij je negatief getest bent).
  • We houden afstand van elkaar (1,5 meter).
  • We dragen een mondmasker terwijl we rondlopen. Tijdens de activiteit wanneer iedereen zit mag het mondmasker af.
  • De contactgegevens van alle aanwezigen worden genoteerd.
  • De zaal wordt tijdens de activiteit verlucht via de ramen, zorg dus dat je voldoende warm bent aangekleed.

Praktisch

Inschrijven is niet nodig.

De activiteit is gratis.

Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank kun je zelf meebrengen of kopen bij café Den Draak (beneden in hetzelfde gebouw – let op: tegenwoordig pas open vanaf 16u).

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt via een trap direct naar de zalen (eerste en tweede verdieping) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zalen waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk (geen lift, enkel trappen).

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie