Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst mei: Zwerfvuilwandeling

4 mei @ 14:00 17:00

We gaan een wandeling doen door een klein deel van Antwerpen waarbij we zwerfvuil opruimen. Deze activiteit is dus een combinatie van wandelen, babbelen en bijdragen aan een goed doel. Het nodige materiaal is ter plaatse voorzien: grijpers, handschoenen, afvalzakken en fluohesjes. Als je zelf een grijper, handschoenen of ander materiaal hebt, mag je deze uiteraard ook meebrengen.

We starten en eindigen de wandeling bij buurthuis Unik, en we voorzien onderweg een pauzemoment. We vertrekken rond 14u15 aan het buurthuis, dus zorg dat je op tijd bent. (Ben je onverwachts toch later, laat dan iets weten via mail naar aut.en.out@gmail.com zodat er een ontmoetingslocatie afgesproken kan worden.)

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;))

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com, met vermelding “Inschrijven activiteit Antwerpen 4 mei”.
Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 3 mei, 12u00.
Als je je hebt ingeschreven maar je kunt toch niet komen, geen probleem! Laat ons dit dan weten via mail.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Iets te drinken voor tijdens de wandeling breng je best zelf mee. In het buurthuis is kraantjeswater gratis aanwezig.

START- & EINDPUNT WANDELING: Buurthuis Unik, Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen.

De activiteit start in een zaaltje op het gelijkvloers. Je gaat eerst binnen door de toegangsdeur van het buurthuis (zie foto hieronder), dan kom je uit op de binnenplaats van het buurthuis. De zaal waar de activiteit start is aan de linkerkant van de binnenplaats. De zaal is rolstoeltoegankelijk, het toilet helaas (nog) niet.

Buurthuis Unik

Fransenplaats 1
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
De toegangsdeur van het buurthuis staat aangeduid met een gele cirkel. Hier kun je binnengaan en kom je op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats.

Bereikbaarheid

Het adres is Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen. We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Antwerpen-Zuid ligt op 1 km afstand.

Bus 30 stopt aan de halte vlak voor het buurthuis (halte Antwerpen Fransenplaats), en deze stopt ook aan stations Antwerpen-Zuid en Antwerpen-Berchem.

De dichtsbijzijnde tramhaltes zijn Antwerpen Broedermin (tram 10), Antwerpen Zuid (tram 4 & 10), Antwerpen Montigny (tram 1) en Antwerpen Markgravelei (tram 2 & 6).

Betalend parkeren kan in de omliggende straten. Gratis parkeren kan op ca. 500m van het buurthuis op Parking Pidpa (mits er geen evenementen zijn).