Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst mei: Zwerfvuilwandeling

6 mei 2023 @ 14:00 17:00

We gaan een wandeling doen door Antwerpen waarbij we zwerfvuil opruimen, dus een combinatie van wandelen, praten en een goed doel. Het nodige materiaal is ter plaatse voorzien: grijpers, handschoenen, afvalzakken en fluohesjes. Als je zelf een grijper, handschoenen of ander materiaal hebt, mag je deze uiteraard ook meebrengen.

We starten en eindigen de wandeling bij buurthuis Unik, en we voorzien onderweg een pauzemoment. We vertrekken rond 14u15 aan het buurthuis, dus zorg dat je op tijd bent. (Ben je onverwachts toch later, laat dan iets weten via mail naar aut.en.out@gmail.com zodat er een ontmoetingslocatie afgesproken kan worden.)

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;))

Inschrijven

Inschrijven is NIET nodig.
Je mag altijd vrijblijvend laten weten dat je gaat komen als je dit fijn vindt. Het is voor ons ook handig om een idee te hebben van het aantal aanwezigen dat we kunnen verwachten. Maar het is dus geen verplichting.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Iets te drinken voor tijdens de wandeling breng je best zelf mee. In het buurthuis is kraantjeswater gratis aanwezig.

START- & EINDPUNT WANDELING: Buurthuis Unik, Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen.

De activiteit start in een zaaltje op het gelijkvloers. Je gaat eerst binnen door de toegangsdeur van het buurthuis (zie foto hieronder), dan kom je uit op de binnenplaats van het buurthuis. De zaal waar de activiteit start is aan de linkerkant van de binnenplaats. De zaal is rolstoeltoegankelijk, het toilet helaas niet (smalle doorgang).

Buurthuis Unik

Fransenplaats 1
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
De toegangsdeur van het buurthuis staat aangeduid met een gele cirkel. Hier kun je binnengaan en kom je op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats.

Bereikbaarheid

Het adres is Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen. We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Antwerpen-Zuid ligt op 1 km afstand.

Bus 30 stopt aan de halte vlak voor het buurthuis (halte Antwerpen Fransenplaats), en deze stopt ook aan station Antwerpen-Zuid.

De dichtsbijzijnde tramhaltes zijn Antwerpen Broedermin (tram 10), Antwerpen Zuid (tram 4 & 10), Antwerpen Montigny (tram 1) en Antwerpen Markgravelei (tram 2 & 6).