Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst mei: Zwerfvuil wandeling

7 mei 2022 @ 14:00 17:00

We gaan een wandeling doen door Antwerpen waarbij we zwerfvuil opruimen, een combinatie van wandelen, praten en een goed doel. Het nodige materiaal is ter plaatse voorzien: grijpers, handschoenen en afvalzakken. Als je zelf een grijper en/of handschoenen hebt mag je deze uiteraard meebrengen.

We starten en eindigen de wandeling bij Buurthuis Unik, en we voorzien onderweg een pauzemoment.
Bij slecht weer gaan we in Buurthuis Unik bordspellen spelen.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;))

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 6 mei, 12u00.
Het inschrijven is enkel bedoeld om je te kunnen contacteren in geval van belangrijke communicatie over deze activiteit. Inschrijven mag ook als je nog niet zeker bent of je gaat komen. Laat wel iets weten als je toch niet komt, zodat we weten dat we niet op jou moeten wachten.

Coronamaatregelen

  • Blijf thuis als je ziek bent.
  • Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht.
  • Je hebt geen Covid Safe Ticket/coronapas nodig.
  • De zaaltjes worden tijdens (het binnengedeelte van) de activiteit verlucht via de ramen.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Iets te drinken voor tijdens de wandeling breng je best zelf mee. In het buurthuis is kraantjeswater gratis aanwezig.

START- & EINDPUNT WANDELING: Buurthuis Unik, Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen (let op: NIET het Roze Huis).

De activiteit start in een zaaltje op het gelijkvloers. Je gaat eerst binnen door de toegangsdeur van het buurthuis (zie foto hieronder), dan kom je uit op de binnenplaats van het buurthuis. De zaal waar de activiteit doorgaat is aan de linkerkant van de binnenplaats. De zaal is rolstoeltoegankelijk, het toilet helaas niet (smalle doorgang).

Buurthuis Unik

Fransenplaats 1
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
De toegangsdeur van het buurthuis staat aangeduid met een gele cirkel. Hier kun je binnengaan en kom je op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats.

Bereikbaarheid

Het adres is Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen. We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Antwerpen-Zuid ligt op 1 km afstand.

Bus 30 stopt aan de halte vlak voor het buurthuis (halte Antwerpen Fransenplaats), en deze stopt ook aan station Antwerpen-Zuid.

De dichtsbijzijnde tramhaltes zijn Antwerpen Broedermin (tram 10), Antwerpen Zuid (tram 4 & 10), Antwerpen Montigny (tram 1) en Antwerpen Markgravelei (tram 2 & 6).