Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst juni: Wandeling Middelheimpark

5 juni 2021 @ 14:00 17:00

Tijd om elkaar weer eens in het echt te zien in plaats van achter een computerscherm! We gaan samen wandelen in het Middelheimpark te Antwerpen. We zullen ook een kubb spel meenemen zodat we kunnen afwisselen tussen wandelen, kubb spelen of ergens iets gaan drinken (indien mogelijk).

De geldende coronamaatregelen zullen gevolgd worden (max. 10 personen per groep, mondmaskergebruik, handontsmetting bij kubb spel, enz).

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Plan B

Indien de wandeling niet door kan gaan, bv. vanwege slecht weer of verstrengde maatregelen, voorzien we een alternatief. In dit geval praten we via Zoom verder over dubbele coming out (zelfde thema als in mei, iets waar steeds veel over te vertellen valt). Of het nodig is om op plan B over te gaan zal via email gecommuniceerd worden, schrijf je dus zeker in!

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 4 juni, 12u00.
Het inschrijven is enkel bedoeld om een emailadres te hebben om iets te laten weten indien het niet doorgaat. Dus inschrijven mag ook als je nog niet zeker bent of je gaat komen.
Er is geen maximum aantal deelnemers, iedereen kan deelnemen.
Bij meer dan 10 aanwezigen splitsen we in meerdere groepjes.

Praktisch

We spreken af buiten aan de hoofdingang van het Middelheimpark, aan de Middelheimlaan aan de fietsenstallingen. Dit is vlak naast het Museumcafé MIKA. Zie het kaartje hieronder of de interactieve kaart helemaal onderaan.
Op het punt waar we afspreken kun je het witte gebouw met de rode letters ‘IJzer en goud in de lucht…’ zien.

We zullen hier wachten tot 14u15. Als je toch later wilt aansluiten stuur ons dan een mailtje/berichtje. We zullen dit ook tijdens de activiteit in het oog houden en kunnen dan iets afspreken om elkaar te vinden.

We spreken af aan de rode pijl op dit kaartje.
Op het punt waar we afspreken kun je het witte gebouw met de rode letters ‘IJzer en goud in de lucht…’ zien.

Bereikbaarheid

Bussen 21 en 33 stoppen vlakbij aan halte ‘Antwerpen Lindendreef’.
Bus 17 stopt in de buurt aan halte ‘Antwerpen Beukenlaan – Dikke Mee’.
Trams 7 en 15 stoppen op iets verder met halte ‘Berchem Koninklijkelaan’.
Voor wie met de auto komt, gratis parkeren kan langs de Middelheimlaan.
Voor meer info kan je terecht op www.slimnaarantwerpen.be.