Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst juli: Themagesprekken

4 juli 2020 @ 14:00 17:00

We gaan thema’s bespreken die anoniem worden opgeschreven en uit een doos worden getrokken. We zorgen dat alle thema’s aan bod komen. Denk dus alvast eens na waar je het graag over zou hebben, dit mag eender wat zijn 😉
Kwestie van veiligheid hebben we liefst dat deelnemers hun eigen schrijfgerei meebrengen.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Coronamaatregelen & veiligheid

Veiligheid in deze tijden is belangrijk, we willen de volgende afspraken maken:

  • Het staat je vrij om een mondmasker mee te brengen en dit te dragen op plaatsen waar er hoe dan ook weinig afstand kan worden gehouden, zoals in de gangen of de trappen. Je mondmasker de hele namiddag dragen lijkt ons een beetje ongemakkelijk.
  • Mondmasker mee? Breng dan ook een rugzak of klein zakje mee om het veilig in op te bergen, laat het niet rond je nek hangen.
  • We houden zoveel mogelijk veilige afstand van elkaar, en we zullen daar ons uiterste best voor doen. Zullen we hier altijd in slagen tijdens de hele activiteit? Allicht niet. We stellen voor dat je er rekening mee houdt dat enkele mensen van de groep bij je “dichtere contacten” van die week zullen horen. We zeggen dat liever eerlijk op voorhand dan dat je dit op de moment zelf in de praktijk toch zou merken.
  • Een veilige afstand houden van elkaar is ieders individuele taak en verantwoordelijkheid. Wij gaan je daar dus niet voortdurend op wijzen, tenzij je dit echt systematisch niet zou doen. Voel je je onveilig omdat iemand te dicht bij jou zit? Spreek die dan even vriendelijk aan, meestal is dit echt niet slecht bedoeld maar vergeet men het gewoon eventjes.
  • Fijn om elkaar na zo lang terug te zien! We uiten dit voorlopig even niet met een fysiek contact maar des te meer met onze beste glimlach.
  • We bieden je zoals vroeger iets te drinken aan, maar iemand van ons zal het glas van iedereen inschenken. Zo raakt die persoon alleen de drank aan en jij alleen je glas. Als je dat liever niet wil, kan je best je eigen drank meebrengen.
  • We kunnen je wegwerphandschoentjes aanbieden als je dat wenst.
  • We kunnen eventueel na de activiteit nog iets gaan drinken als je dat wil. Dat zullen we alleen doen als we op een terras buiten kunnen zitten, en enkel waar de tafels voldoende ver uit elkaar staan en alle regels correct worden opgevolgd.

Praktisch

De activiteit is gratis, een drankje tijdens de activiteit kost €1.

Inschrijven is niet noodzakelijk. Partners zijn ook welkom.

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt direct naar de zaal (tweede verdieping) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zaal waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie