Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst januari: Speed-friending

7 januari 2023 @ 14:00 17:00

Tijdens deze activiteit leren we elkaar wat beter kennen via korte 1-op-1 gesprekken. Je krijgt de kans om met zoveel mogelijk aanwezigen een gesprekje te voeren, op een georganiseerde manier. De nadruk ligt op mensen ontmoeten en elkaar beter leren kennen op een gezellige manier, zonder verwachting dat daaruit enige (romantische) relatie ontstaat. Daarom noemen we het een speed-friending event, en geen speed-dating.

Er is een leidraad beschikbaar met gespreksonderwerpen ter inspiratie voor zij die dit handig vinden, maar daar moet uiteraard niet aan gehouden worden. De leidraad kun je alvast hier terugvinden.

We zorgen ervoor dat iedereen zoveel mogelijk verspreid zit over de meerdere beschikbare ruimtes, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt van de andere gesprekken.

Als je graag iets om handen hebt terwijl je babbelt, breng gerust je stim toys of ander gerief mee! Dat kan al direct een conversatiestarter zijn 😉

Probeer zeker op tijd te komen, en laat iets weten indien dat niet lukt (liefst via een mailtje naar aut.en.out@gmail.com). De gespreksvolgorde wordt aan het begin van de activiteit vastgelegd, dus als je te laat bent (en niets liet weten) kunnen we niet garanderen dat je 100% mee kunt doen.

Inschrijven

Inschrijven is NIET nodig.

Coronamaatregelen

  • Blijf thuis als je ziek bent.
  • Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht.
  • Je hebt geen Covid Safe Ticket/coronapas nodig.
  • De zaaltjes worden tijdens de activiteit verlucht via de ramen.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Drank mag je altijd zelf meebrengen. Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank is te verkrijgen voor €1,50/€2 per flesje, je kunt dit enkel cash en gepast betalen.

LOCATIE: Buurthuis Unik, Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen

De activiteit start in een zaaltje op het gelijkvloers. Je gaat eerst binnen door de toegangsdeur van het buurthuis (zie foto hieronder), dan kom je uit op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats. De zaaltjes op het gelijkvloers zijn rolstoeltoegankelijk, maar de zaal boven en het toilet helaas (nog) niet.

Buurthuis Unik

Fransenplaats 1
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
De toegangsdeur van het buurthuis staat aangeduid met een gele cirkel. Hier kun je binnengaan en kom je op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats.

Bereikbaarheid

Het adres is Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen. We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Antwerpen-Zuid ligt op 1 km afstand.

Bus 30 stopt aan de halte vlak voor het buurthuis (halte Antwerpen Fransenplaats), en deze stopt ook aan station Antwerpen-Zuid.

De dichtsbijzijnde tramhaltes zijn Antwerpen Broedermin (tram 10), Antwerpen Zuid (tram 4 & 10), Antwerpen Montigny (tram 1) en Antwerpen Markgravelei (tram 2 & 6).