Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Gent november: Bordspellen

19 november 2023 @ 14:00 17:00

Update 11/11/2023: LET OP: LOCATIE GEWIJZIGD! Deze activiteit zal uitzonderlijk doorgaan bij GenderGender in plaats van bij de VVA (het is dichtbij de VVA). Daardoor is inschrijven deze keer wel aangeraden.
Op hetzelfde ogenblik organiseert de PAS(S) groep Gent ook een bordspel activiteit in de VVA. We brengen de organisatoren van deze activiteit op de hoogte dat er eventueel mensen van Aut & Out zullen opdagen die dit bericht niet gezien hebben en voorzien ze van de nodige informatie om deelnemers van Aut & Out in de juiste richting te sturen.

We komen samen voor een gezellig samenzijn. Wij zorgen voor een aantal gezelschapsspellen. Zelf een spel meebrengen om te spelen mag zeker ook!

Er wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit.

Inschrijven

Inschrijven is aangeraden. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 17 november.

Wegens de wijziging van locatie hadden we graag een idee van hoeveel mensen die willen deelnemen aan deze activiteit deze boodschap nog te zien kregen. Je kan bevestigen dat je dit gezien hebt en wenst deel te nemen door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com, met vermelding “Ik heb de wijziging van locatie gezien en wil deelnemen aan de activiteit in Gent op 19 november”.

De bevestiging is geen voorwaarde om deel te nemen.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Drank mag je altijd zelf meebrengen. Er is drank beschikbaar, maar de keuze is beperkt en niet erg standaard. Betalen kan met cash of payconic.

LOCATIE: GenderGender (winkel), Victor Braeckmanlaan 34, 9040 Gent (let op: NIET in de VVA, het is 320m te voet vanaf de VVA)

TOEGANKELIJKHEID: Het is op het gelijksvloers, maar niet aangepast voor rolstoelgebruik.

GenderGender

Victor Braeckmanlaan 34
Gent, 9040
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bereikbaarheid

Het adres is Victor Braeckmanlaan 34, 9040 Gent. We raden altijd aan om je reis te plannen via een routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Gent-Dampoort ligt op ongeveer 700m afstand.

Bussen 6, 17 en 18 stoppen aan de halte Schoolstraat vlakbij de VVA.

De wandelroute vanaf de ingang van de VVA tot aan GenderGender is als volgt: