Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst Gent juni: Vriendschap

23 juni @ 14:00 17:00

We gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over vriendschap. Wat betekent vriendschap voor je? Hoe maak je nieuwe vrienden? Hoe gaan vrienden met elkaar om? Denk en praat mee!

Er zal gewerkt worden met een gespreksleidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te brengen. De gespreksleidraad kun je hier terugvinden, zodat je deze indien gewenst op voorhand kunt bekijken.

Er wordt sterk aangeraden om dit evenement op onze Facebook pagina te checken voor updates in geval er wijzigingen zijn aan de activiteit.

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com, met vermelding “Inschrijven activiteit Gent 23 juni”.
Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 22 juni, 12u00.
Er is een limiet op het maximum aantal aanwezigen om de grootte van de praatgroepen comfortabel te houden.
Als je je hebt ingeschreven maar je kunt toch niet komen, geen probleem! Laat ons dit dan weten via mail, zodat er indien mogelijk iemand anders in jouw plaats kan komen.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Drank mag je altijd zelf meebrengen. Plat en bruisend water zijn gratis aanwezig.

LOCATIE: Vlaamse Vereniging Autisme (VVA), Groot Begijnhof 14, 9040 Gent

De activiteit gaat door in de zaaltjes op het gelijkvloers. Je passeert het hek en gaat links binnen door de toegangsdeur van het VVA, dan kom je uit op de hal. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de hal.

TOEGANKELIJKHEID: De zaaltjes zijn rolstoeltoegankelijk, de toiletten helaas (nog) niet (ze zijn wel op het gelijkvloers, maar te smal voor een rolstoel).

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA)

Groot Begijnhof 14
Gent, 9040 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bereikbaarheid

Het adres is Groot Begijnhof 14, 9040 Gent. We raden altijd aan om je reis te plannen via een routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Gent-Dampoort ligt op ongeveer 700m afstand.

Bussen 12a en 12b stoppen aan de halte Schoolstraat vlakbij het VVA.

Een gedetailleerde beschrijving van de wandelweg tot aan de ingang van het VVA vind je hier: Wegbeschrijving VVA Gent.

Met de auto parkeren in de buurt is niet vanzelfsprekend. Indien gewenst kun je bij je inschrijvingsmail vragen naar een parkeerkaart om op de parking van het VVA te kunnen staan.