Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst februari: Workshop Seksuele Diversiteit door KLIQ

4 februari 2023 @ 14:00 17:00

KLIQ komt een workshop geven over seksuele diversiteit. In deze vorming gaan we wat dieper in op de aantrekkingskant van de genderkoek. Hierna zullen we specifiek aandacht besteden aan enerzijds aseksualiteit en anderzijds aromantiek. We zullen kijken naar wat deze seksuele oriëntaties inhouden en welke thema’s hieraan verbonden zijn. Het zal een interactieve en visuele vorming zijn waarin jullie meer te weten komen over aseksualiteit en aromantiek. Heb je zin om op een leuke en leerrijke manier nieuwe dingen te leren over deze thema’s, kom dan zeker een kijkje nemen bij deze vorming!

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;))

De activiteit ronden we af met een informeel napraatmoment. Vanaf 16u30 hebben jullie de mogelijkheid om gezellig na te babbelen, op dezelfde locatie als de activiteit.

Inschrijven

Inschrijven is NIET nodig.

Coronamaatregelen

  • Blijf thuis als je ziek bent.
  • Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht.
  • Je hebt geen Covid Safe Ticket/coronapas nodig.
  • De zaaltjes worden tijdens de activiteit verlucht via de ramen.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Drank mag je altijd zelf meebrengen. Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank is te verkrijgen voor €1,50/€2 per flesje, je kunt dit enkel cash en gepast betalen.

LOCATIE: Buurthuis Unik, Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen

De activiteit gaat door in een zaaltje op de eerste verdieping. Je gaat eerst binnen door de toegangsdeur van het buurthuis (zie foto hieronder), dan kom je uit op de binnenplaats van het buurthuis. De zaal waar de activiteit doorgaat is aan de linkerkant van de binnenplaats. Binnen neem je de trap naar de eerste verdieping. De zaal is helaas niet rolstoeltoegankelijk (er is geen lift naar de eerste verdieping).

Buurthuis Unik

Fransenplaats 1
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
De toegangsdeur van het buurthuis staat aangeduid met een gele cirkel. Hier kun je binnengaan en kom je op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats.

Bereikbaarheid

Het adres is Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen. We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Antwerpen-Zuid ligt op 1 km afstand.

Bus 30 stopt aan de halte vlak voor het buurthuis (halte Antwerpen Fransenplaats), en deze stopt ook aan station Antwerpen-Zuid.

De dichtsbijzijnde tramhaltes zijn Antwerpen Broedermin (tram 10), Antwerpen Zuid (tram 4 & 10), Antwerpen Montigny (tram 1) en Antwerpen Markgravelei (tram 2 & 6).


Logo KLIQ

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door KLIQ