Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst februari: Brainstormsessie Wenskaarten

6 februari 2021 @ 14:00 16:00

We gaan deze activiteit brainstormen i.v.m. wenskaarten voor Open Kaart. Open Kaart (open-kaart.be) maakt wenskaarten rond allerhande thema’s, en we gaan nadenken over nieuwe wenskaarten i.v.m. autisme en LGBTQIA+ thema’s.

Er zal gewerkt worden met een leidraad om jullie op gang te helpen en om structuur in de activiteit te brengen. Voorstellen kunnen in een online poll ingebracht worden zodat we op de beste voorstellen kunnen stemmen en deze kunnen doorgeven aan de mensen van de Open Kaart.

Er is geen verwachting dat deelnemers een creatieve duizendpoot zijn of een bepaald aantal voorstellen doen, iedere bijdrage tijdens de activiteit is welkom zonder verplichting om iets te doen of zeggen.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Inschrijven

Inschrijven is nodig, zodat we jullie de Zoom-link kunnen doormailen. 
Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 6 februari, 13u.
Er is geen maximum aantal deelnemers, iedereen kan deelnemen.

Praktisch

Het tijdstip is 14-16u (dus NIET om 19u30 wanneer we gewoonlijk online babbelen). Deze activiteit duurt uitzonderlijk 2u in plaats van 3u.
Het gesprek zal plaatsvinden via een Zoom-meeting.

Als je wilt deelnemen is het handig als je een microfoon hebt (bv. via een headset of een laptop), maar je kunt ook deelnemen enkel via getypte chat. Video is volledig optioneel.