Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst februari: Zintuiglijke verwerking (vervolg)

1 februari 2020 @ 14:00 17:00

We gaan in kleine groepjes praten over zintuiglijke verwerking en stimming. Tijdens deze bijeenkomst delen we tips met mekaar hoe we met zintuigelijke onder- en overprikkeling omgaan. Ook de positieve beleving van zintuigen en stimming zullen aan bod komen. Je mag zeker hulpmiddelen zoals stim toys meebrengen. De leidraad voor het gesprek kun je hier alvast bekijken.

Dit is het vervolg op de vorige activiteit met dezelfde titel (november 2019), aangezien toen lang niet alles aan bod gekomen is. Je hoeft niet aan die vorige activiteit deelgenomen te hebben om aan deze activiteit deel te nemen.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Praktisch

De activiteit is gratis, een drankje tijdens de activiteit kost €1.

Inschrijven is niet noodzakelijk. Partners zijn ook welkom.

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt direct naar de zaal (eerste verdieping) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zaal waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie