Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst december: Winter Get-together

3 december 2022 @ 10:00 13:00

UPDATE 16/11: LET OP! Het tijdstip van de activiteit is gewijzigd naar 10:00-13:00 (in plaats van 14:00-17:00). Door omstandigheden moeten we de activiteit vervroegen, onze excuses hiervoor.

In deze donkere wintermaand maken we het samen gezellig! Wij zorgen voor wat entertainment in de vorm van gezelschapsspelletjes, lego & stim toys om mee te prutsen, en iets om te eten (o.a. warme soep) en te drinken. We vinden het super tof als je zelf ook iets meeneemt om te doen of om te eten/drinken, maar dat is zeker niet verplicht!

Het zal wat minder volgens een vaste structuur verlopen dan gewoonlijk, je kunt steeds zelf kiezen waar je je het liefst mee bezighoudt.

We zullen wel de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Inschrijven

Inschrijven is NIET nodig.

Coronamaatregelen

  • Blijf thuis als je ziek bent.
  • Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht.
  • Je hebt geen Covid Safe Ticket/coronapas nodig.
  • De zaaltjes worden tijdens de activiteit verlucht via de ramen.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

DRANK: Drank mag je altijd zelf meebrengen. Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank is te verkrijgen voor €1,50/€2 per flesje, je kunt dit enkel cash en gepast betalen.

LOCATIE: Buurthuis Unik, Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen (let op: NIET het Roze Huis).

De activiteit gaat door in 2 zaaltjes op het gelijkvloers. Je gaat eerst binnen door de toegangsdeur van het buurthuis (zie foto hieronder), dan kom je uit op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats. De zaaltjes zijn rolstoeltoegankelijk, maar het toilet helaas (nog) niet.

Buurthuis Unik

Fransenplaats 1
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
De toegangsdeur van het buurthuis staat aangeduid met een gele cirkel. Hier kun je binnengaan en kom je op de binnenplaats van het buurthuis. De zaaltjes waar de activiteit doorgaat zijn aan de linkerkant van de binnenplaats.

Bereikbaarheid

Het adres is Fransenplaats 1, 2018 Antwerpen. We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Het treinstation Antwerpen-Zuid ligt op 1 km afstand.

Bus 30 stopt aan de halte vlak voor het buurthuis (halte Antwerpen Fransenplaats), en deze stopt ook aan station Antwerpen-Zuid.

De dichtsbijzijnde tramhaltes zijn Antwerpen Broedermin (tram 10), Antwerpen Zuid (tram 4 & 10), Antwerpen Montigny (tram 1) en Antwerpen Markgravelei (tram 2 & 6).