Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD – ZIE ALTERNATIEVEN! Bijeenkomst december: Winter get-together

4 december 2021 @ 14:00 17:00

BELANGRIJKE WIJZIGING: Gezien de huidige situatie gaat de get-together niet door in het Roze Huis. Maar niet getreurd, we voorzien niet 1 maar zelfs 2 alternatieven!

  1. Buitenactiviteit: Wandeling Kalmthoutse Heide
  2. Online activiteit: Babbel & Spelletjes

In deze donkere wintermaand maken we het samen gezellig! Wij zorgen voor wat entertainment in de vorm van gezelschapsspelletjes, lego & stim toys om mee te prutsen, en iets om te eten en te drinken. We vinden het super tof als je zelf ook iets meeneemt om te doen of om te eten/drinken (maar dat is zeker niet verplicht)!

Het zal wat minder volgens een vaste structuur verlopen dan gewoonlijk, iedereen kan steeds zelf kiezen waar ze zich het liefst mee bezighouden.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Coronamaatregelen

De activiteit gaat door in het Roze Huis in Antwerpen, en de hier geldende coronamaatregelen zullen gevolgd worden. Up-to-date informatie hierover kun je vinden op https://www.hetrozehuis.be/nl/verhuur/.
In het kort:

  • Vertoon je symptomen van ziekte of verkoudheid (bv. frequent hoesten of snotteren)? Blijf dan thuis (tenzij je negatief getest bent).
  • We houden afstand van elkaar (1,5 meter).
  • We dragen een mondmasker terwijl we rondlopen. Tijdens de activiteit wanneer iedereen zit mag het mondmasker af.
  • De contactgegevens van alle aanwezigen worden genoteerd.
  • De zaal wordt tijdens de activiteit verlucht via de ramen, zorg dus dat je voldoende warm bent aangekleed.

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 3 december, 12u00.

Praktisch

De activiteit is gratis.

Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank kun je zelf meebrengen of kopen bij café Den Draak (beneden in hetzelfde gebouw – let op: tegenwoordig pas open vanaf 16u).

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt via een trap direct naar de zalen (eerste en tweede verdieping) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zalen waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk (geen lift, enkel trappen).

Het Roze Huis (1)

Draakplaats 1
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie