Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD – Bijeenkomst december (buiten): Wandeling Kalmthoutse Heide

4 december 2021 @ 13:15 16:45

Sorry iedereen, vanwege de zeer slechte weersvoorspelling voor zaterdag gaan we toch niet wandelen… De online activiteit gaat wel nog steeds door.

We gaan samen wandelen op de Kalmthoutse Heide. We verzamelen aan het station van Heide (let op: NIET het station van Kalmthout!) en trekken vanaf daar de natuur in.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Plan B

Indien de wandeling niet door kan gaan, bv. vanwege te slecht weer of verstrengde maatregelen, kun je deelnemen aan het online event dat op dezelfde dag doorgaat. Of het nodig is om op plan B over te gaan zal via email gecommuniceerd worden, schrijf je dus zeker in!

Coronamaatregelen

  • Vertoon je symptomen van ziekte of verkoudheid (bv. frequent hoesten of snotteren)? Blijf dan thuis (tenzij je negatief getest bent).
  • We houden afstand van elkaar (1,5 meter).
  • Het dragen van een mondmasker tijdens de wandeling is optioneel, je kiest zelf waar je je comfortabel bij voelt.

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 3 december, 12u00.
Het inschrijven is enkel bedoeld om een emailadres te hebben om iets te laten weten indien het niet doorgaat. Dus inschrijven mag ook als je nog niet zeker bent of je gaat komen. Laat wel iets weten als je toch niet komt, zodat we weten dat we niet op jou moeten wachten.

Praktisch

Aan het station van Heide komt er om het uur een trein (S32 Puurs-Roosendaal). Deze komt aan om 13u14, daarom is dit het startuur van de activiteit.

We spreken af buiten aan de fietsenstalling bij het station van Heide (let op: NIET het station van Kalmthout!). Station Heide ligt aan het kruispunt van de Kalmthoutlaan en de Heidestatiestraat, 2920 Kalmthout. Er is hier ook een parking voor auto’s.

We zullen hier wachten tot 13u30. Als je toch later wilt aansluiten stuur ons dan een mailtje/berichtje. We zullen dit ook tijdens de activiteit in het oog houden en kunnen dan iets afspreken om elkaar te vinden.

De activiteit eindigt op tijd om de trein van 16u46 terug richting Antwerpen te halen.