Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst december: Alles over werk

5 december 2020 @ 14:00 17:00

We merken dat het thema werk en alles er rondom enorm speelt bij jullie. Daarom, na reeds 2x uitgesteld te zijn wegens corona, nu hopelijk 3de keer goede keer! De activiteit vind plaats via een online Zoom meeting en gaat dus sowieso door, onafhankelijk van coronamaatregelen.

We gaan in kleine groepjes praten over werk of dagbesteding.
We gaan o.a. praten over:

  • hoe we daar zelf omgaan met autisme en LGBTQI+
  • hoe andere personen daar met je omgaan als ze weten van je identiteit(en)
  • sterktes van autisme, moeilijkheden en eventuele aanpassingen
  • het zoeken naar werk of dagbesteding

De volledige gespreksleidraad kun je alvast hier vinden.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Inschrijven

Inschrijven is nodig, zodat we jullie de Zoom-link kunnen doormailen. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com. Inschrijven is mogelijk tot 5 december, 13u. Er is geen maximum aantal deelnemers, iedereen kan deelnemen.

Praktisch

Het tijdstip blijft 14-17u (dus NIET om 19u30 wanneer we gewoonlijk online babbelen), en het gesprek zal plaatsvinden via een Zoom-meeting.

Als je wilt deelnemen is het handig als je een microfoon hebt (bv. via een headset of een laptop), maar je kunt ook deelnemen enkel via getypte chat. Video is volledig optioneel.