Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst augustus: Antwerp Pride Parade

10 augustus @ 13:30 17:00

Aut & Out neemt deel aan de Antwerp Pride Parade, wandel jij mee met onze delegatie? We laten iedereen zien wie we zijn en waar we voor staan in al onze mooie kleuren!

Uitzonderlijk zijn op deze activiteit partners, vrienden, begeleiders, etc. (die niet tot onze doelgroep behoren) WEL van harte welkom!

Meer info over de route en ons verzamelpunt volgt nog!

Er is behalve de Pride Parade nog van alles te doen in de stad in het kader van de Antwerp Pride, voor het volledige programma kun je kijken op hun website: https://antwerppride.com/

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com, met vermelding “Inschrijven activiteit Antwerpen 10 augustus”.
Inschrijven is mogelijk tot 9 augustus, 12u00.
Het inschrijven is bedoeld om je te kunnen contacteren in geval van belangrijke communicatie over deze activiteit. Inschrijven mag ook als je nog niet zeker bent of je gaat komen. Laat ons wel iets weten als je toch niet komt, zodat we weten dat we niet op jou hoeven te wachten.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

LOCATIE: Meer info volgt nog.

TIPS: Het hele gebeuren, en zeker het opstellen van de parade in het begin, kan nogal overprikkelend zijn (veel mensen, luide muziek, felle kleuren, …). Als je hiervoor gevoelig bent, raden we sterk aan om voor jou gepast (beschermings)materiaal mee te brengen, zoals bv. noise cancelling hoofdtelefoon, zonnebril, hoed, stimtoys, …

Zeker op zonnige dagen is het ook sterk aangeraden om zonnecrème te voorzien (weinig schaduw op het traject), en iets om te drinken onderweg. Langs de hele parade worden waterpunten voorzien, waar je je drinkfles kunt vullen.

Het is mogelijk om de parade op elk moment te verlaten moest het toch te overprikkelend zijn, of om eender welke andere reden.

Bereikbaarheid

We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.