Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst augustus: Antwerp Pride Parade

12 augustus @ 13:30 17:00

Aut & Out neemt deel aan de Antwerp Pride Parade, wandel jij mee met onze delegatie? We laten iedereen zien wie we zijn en waar we voor staan in al onze mooie kleuren!

Reserveer de datum 12 augustus alvast in je agenda! Meer info over het traject, ontmoetingspunt, etc. volgt nog.

Uitzonderlijk zijn op deze activiteit partners, vrienden, begeleiders, etc. (die niet tot onze doelgroep behoren) WEL van harte welkom!

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 11 augustus, 12u00.
Het inschrijven is bedoeld om je te kunnen contacteren in geval van belangrijke communicatie over deze activiteit. Inschrijven mag ook als je nog niet zeker bent of je gaat komen. Laat ons wel iets weten als je toch niet komt, zodat we weten dat we niet op jou hoeven te wachten.

Praktisch

PRIJS: De activiteit is gratis.

LOCATIE: Wij zullen op voorhand afspreken op een relatief rustige locatie ergens in de buurt van het vertrekpunt, het exacte tijdstip en locatie communiceren we nog. Hier worden we opgehaald door een medewerker van de Pride Parade die ons naar de juiste plek in de opstelling van de parade zal brengen.

TIPS: Het hele gebeuren, en zeker het opstellen van de parade in het begin, kan nogal overprikkelend zijn (veel mensen, luide muziek, felle kleuren, …). Als je hiervoor gevoelig bent, raden we sterk aan om voor jou gepast (beschermings)materiaal mee te brengen, zoals bv. noise cancelling hoofdtelefoon, zonnebril, hoed, stimtoys, …

Zeker op zonnige dagen is het ook sterk aangeraden om zonnecrème te voorzien (weinig schaduw op het traject), en iets om te drinken onderweg.

Het is mogelijk om de parade op elk moment te verlaten moest het toch te overprikkelend zijn, of om eender welke andere reden.

Bereikbaarheid

We raden altijd aan om je reis te plannen via slimnaarantwerpen.be of een andere routeplanner zoals Google Maps.

Meer info over het vertrek- en eindpunt van de route volgt nog.