Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst augustus: Meditatie

7 augustus 2021 @ 14:00 17:00

We houden een sessie meditatie, meer bepaald loving kindness meditatie. Loving kindness meditatie is een mindful gebaseerde meditatie die ons helpt om mildheid, vriendelijkheid, acceptatie en liefde te cultiveren zowel naar onszelf als naar anderen. Deze sessie wordt gegeven door Marie, een van de vrijwilligers bij Aut & Out. De activiteit zal een korte uitleg over loving kindness, de meditatie zelf, en een nabespreking bevatten.

Degenen die dat wensen mogen een matje of kussen meebrengen, anders kan de activiteit al zittend (op een stoel) doorgaan.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Coronamaatregelen & veiligheid

De activiteit gaat door in het Roze Huis in Antwerpen, en de hier geldende coronamaatregelen zullen gevolgd worden. Up-to-date informatie hierover kun je vinden op https://www.hetrozehuis.be/nl/verhuur/. In het kort:

  • We houden afstand van elkaar (1,5 meter).
  • Mondmaskers zijn gedurende de hele activiteit verplicht, ook als je zit en afstand bewaart.
  • De contactgegevens van alle aanwezigen worden genoteerd.
  • De zaal wordt tijdens de activiteit verlucht.

Inschrijven

Inschrijven is nodig. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aut.en.out@gmail.com.
Inschrijven is mogelijk tot 6 augustus, 12u00.
Er is een limiet van 14 aanwezigen, i.v.m. de coronamaatregelen.

Praktisch

De activiteit is gratis.

Kraantjeswater is gratis aanwezig. Andere drank kun je zelf meebrengen of kopen bij café Den Draak (in hetzelfde gebouw).

Wegbeschrijving:
De locatie is het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen. De zij-ingang van café Den Draak langs de Grotehondstraat zal open zijn, deze leidt direct naar de zaal (tweede verdieping, de zolder) waar de activiteit doorgaat.
Opgelet: de zaal waarin we samenkomen is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Het Roze Huis (2)

Draakplaats 2
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie