Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst april (op 30/03): T-Day

30 maart @ 09:30 17:30

Op 30 maart zal Aut & Out aanwezig zijn op de 11de editie van T-Day in Hasselt. T-Day is dé jaarlijkse trefdag voor genderdiverse personen en hun omgeving en wordt georganiseerd door çavaria. Er zijn dan allerlei workshops en interessante activiteiten om aan deel te nemen. Het volledige programma vind je op https://cavaria.be/t-day-2024.

Doorlopend is er ook een standenmarkt. Hier zal een standje van Aut & Out staan waar gedurende de dag vrijwilligers aanwezig zijn. Wil je meer info over onze werking, zoek je een plekje om tussen de workshops door de tijd door te brengen, of wil je gewoon een babbeltje doen? De vrijwilligers aan het standje verwelkomen je graag!

Zoek je iemand om je uitgebreid wegwijs te maken, dan kun je best bij je inschrijving aangeven dat je een buddy wenst, dit wordt door de organisatie van T-Day zelf voorzien (niet door Aut & Out).

Inschrijven

Het is belangrijk dat je jezelf inschrijft via het inschrijvingsformulier van T-Day, dat je kunt vinden op https://cavaria.be/t-day-2024.
Je kan je inschrijven tot en met vrijdag 22 maart.

Je bent ook warm uitgenodigd om ons te helpen het Aut & Out standje te bemensen. Als je dit graag zou doen, stuur dan een mailtje naar aut.en.out@gmail.com met onderwerp “Helpen op T-Day”. Als je ook kunt laten weten welke uren je juist beschikbaar bent om te komen helpen zou dat handig zijn.

Praktisch

PRIJS: Deelname aan T-Day is volledig gratis.

DRANK: Drank en een broodjeslunch zijn gratis inbegrepen (zie de T-Day website voor meer info).

LOCATIE: Campus Oude Gevangenis van UHasselt.
Adres: Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt.
Alle ruimtes zijn volledig rolstoeltoegankelijk.
Er worden prikkelarme ruimtes voorzien om even terug te trekken.
Er zullen meerdere omkleedruimtes zijn die de hele dag beschikbaar zullen zijn.

BEREIKBAARHEID: Zie: https://uhasselt.be/nl/over-uhasselt/contact/campus-hasselt

Campus Oude Gevangenis UHasselt

Martelarenlaan 42
Hasselt, 3500 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie