Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEWIJZIGD: Bijeenkomst april: Online spelletjes

3 april 2021 @ 14:00 17:00

Helaas, wegens de recentste coronamaatregelen kan de geplande wandeling in april niet doorgaan.

In plaats daarvan gaan we over naar plan B: online spelletjes (zoals onze activiteit van januari). Via het “babbelen (bellen/voice call)” kanaal op discord komen we samen om enkele online spelletjes te spelen. De volgende spellen horen tot de mogelijkheden:

  • skribbl.io: teken en raad woorden (online pictionary)
  • Cards Against Humanity: vul zinnen aan via kaarten met zo fout mogelijke antwoorden
  • UNO: speel als eerste je kaarten kwijt
  • Board Game Arena: speel allerlei klassiekers zoals 7 Wonders, Carcassonne, Sushi Go!, Saboteur, enz.

Als je zelf suggesties hebt voor online (bord)spellen mag dit uiteraard ook. We geven de voorkeur aan spellen die gratis en zonder iets te installeren te spelen zijn.

We zullen de activiteit starten met een kort kennismakingsrondje. Als je graag al een idee hebt van wat je daar zoal kunt zeggen, kun je hier kijken voor een paar suggesties. (Als je liever begint met enkel je naam te delen is dat uiteraard ook helemaal prima ;)).

Inschrijven

Inschrijven voor de online spelletjes is niet nodig.

Praktisch

Het tijdstip blijft 14-17u (dus NIET om 19u30 wanneer we gewoonlijk online babbelen).
Het gesprek zal plaatsvinden via Discord, het platform dat we ook gebruiken voor de online babbels. De link en meer informatie over Discord vind je hier. 
We beginnen de activiteit in het “babbelen (bellen/voice call)” kanaal, daarna splitsen we ons indien nodig in aparte kanalen.

Als je wilt deelnemen is het handig als je een microfoon hebt (liefst via een headset, of anders bv. via een laptop), maar je kunt ook deelnemen enkel via getypte chat. Er zal deze keer geen video zijn.